Ajánlom magamat, legalábbis a blogomat

 

Aki egy picit is ismer, – legalább annyira, amennyire a sokak által imádott/szidott facebook egy (görbe) tükröt tart – az tudhatja, hogy a nevezett közösségi portálon időről időre megjelentetem az írásaimat. Igaz, ezek egy kissé furának tűnő környezetbe vannak ágyazva. Saját blogom, a lepcsohazonkivul.blog.hu lehetőséget biztosít a számomra, hogy megosszam élményeimet, és (időnként) tanulságos gondolataimat a világgal. 

 

 

Mondják, – elsősorban azok, akik saját magukból indulnak ki – hogy az ismeretlenség álcája mögé bújva mindenféle felelősségvállalás nélkül lehet osztani az „észt”. Na, az ilyenek a trollok, bértollnokok, meg még a fene tudja milyen jelzővel illetendő „jószágok”, akik inkább valami mást vennének a kezükbe, mint egeret meg billentyűzetet…

De én már nem sokat változom, ha időnként egy kicsit formálódom is. Ezért a facebookon is leginkább a saját gondolataimat osztom meg a blogomon keresztül. Időnként én is lájkolok egy jó beszólást, vagy egy olyan eseményt, amelyen magam is részt vettem, sőt esetlegesen még emeltem is a rendezvény színvonalát. De azt kifejezetten ellenzem, ha teletöltik az üzenő falamat a videó megosztókon található anyagokkal, amit magam is jó eséllyel megtalálnék, ha nagyon akarnék. De nem akarok!!!
Vannak olyanok, -- köztük akár neves TV-s személyiségek, vagy más közszereplők – akik teljes (valós) nevükkel blogolnak. Ez is egy módszer. Én inkább alkalmazkodom a műfaj hagyományaihoz, és a felhívásokban kötöm a személyemhez a sorokat. Bízom abban, hogy így is sikerül felkelteni az érdeklődést az oldalaimon felbukkanó kulturális események (mozifilmek, koncertek) iránt. Az, hogy az élet nagy dolgairól, vagy kisebb furcsaságairól is szó esik, persze nem a véletlen műve. Olyan ez, mint a valóságban! Aki egyet ért ezekkel a gondolatokkal, -- nem feltétlenül a valósággal, de legalább az ebben a környezetben olvasottakkal – az szavazzon a fentebb beépített gomb segítségével! Segítse ezzel is, hogy minél sikeresebb lehessek a Goldenblog versenyen! Köszi!