MOST! – 12. rész

Figyelem! A sorozat egyes epizódjai erotikus jeleneteket tartalmaznak, ezért megtekintésük csak felnőtt olvasóknak ajánlott!

-              Te végig itt voltál? – kérdezte Brigitől.

-              Ühüm, hüppögött a lány, de a hirtelen világosságtól, meg a sírástól felpuffadt szemeitől egyébként sem tudott a fiúra nézni.

-              Tudtad, hogy jövök? – és közelebb hajolt.

-              Sörszagod van – morogta Brigi az orra alatt.

-              Neked is szia!

Persze erre már Brigi is elmosolyodott, ami gyorsan át is ment sikításba, mert Ádám finoman beleharapott a fülébe.

-              Most menjünk el valahova, muszáj beszélgetnünk! – szólalt meg Brigi végre emberi hangon.

-              Rendben, a kezem még nem fáj, csak a lábam és a fejem – bólintott Ádám, és felsegítette a lányt az ágyról.

-              A taxi előállt! – kurjantott be Timi a hálószobába. Szeretett volna még egy kicsit kíváncsiskodni, de azt ő is érezte, hogy ez most esélytelen, így inkább csak integetett búcsúzásképpen.

-              A kollégiumba légy szíves! – kérte Ádám a taxist.

-              Nem, nem akarok Dórival találkozni! – kapta fel a fejét Brigi. – Menjünk el inkább hozzád! – és szorosan odabújt a fiúhoz.

-              Dóri nincs ott. Elmegyünk a telefonodért, meg összeszedünk pár cuccot és ma este nálam alszol! Hosszú éjszaka lesz, van néhány dolog, amit nem lehet tovább halogatni.

-              Hogy, hogy nincs ott Dóri, hova lett, mit csináltál vele? – türelmetlenkedett a lány.

-              Nyugodj meg végre, nincs semmi baj, otthon mindent elmesélek.

A lánynak szinte örökkévalóságnak tűnt, mire eljutottak Ádámhoz. Még soha nem járt ott, de csak a fürdőszobára volt kíváncsi, ahova azonnal be is vonult. Ádám közben összepakolt egy kicsit a szobában. Az ágyazással nem kellett sokat vacakolnia, mert mint minden rendes legénylakásban, itt sem volt soha beágyazva.

-              Nem hoztam pizsamát! – szólt ki nagy sokára Brigi a fürdőszobából.

-              Akkor mi a fenét szöszmötöltél olyan sokáig a szekrényed előtt? – nevetett fel Ádám. – Vedd fel a köntösömet, aztán majd kapsz egy pólót, amiben alhatsz. De jó lenne, ha igyekeznél, én is szeretnék fürdeni.

A lány szorosan összehúzta magán a köntöst és nagy nehezen kikászálódott végre a fürdőből. Ádám csak egyetlen pontra figyelt, a lábujjakra. Nem volt kilakkozva a körme. Megkönnyebbülten sóhajtott, majd megszólalt:

-              Dóri nem volt ennyire szégyellős, amikor kilépett rögtön ledobta a magáról az álcáját.

Rögtön meg is bánta a megjegyzését, mert Brigi öklét rögtön a gyomrában érezte. De nem volt ideje összegörnyedni, mert a lány máris a nyakába ugrott. A fiúnak nagyon össze kellett szednie magát, hogy ne essenek el, de tudta, hogy most erősnek kell lennie minden szempontból.

-              Egy kicsit még magadra hagylak, én is megyek a nagy tisztító alá, de hogy ne unatkozz, kapsz egy kis olvasnivalót! – hámozta ki magát az ölelésből, majd előhúzta Dóri levelét a zsebéből.

-              Te levelet írtál nekem? Van még más is amiről tudnom kell? Valami meglepi?

-              Látom a víz sok mindent felszínre hozott, de leginkább felébresztett – mosolygott Ádám. – A levelet Dóri írta, és természetesen ma este még lesz más is, amiről tudnod kell. De most ülj le az ágyra, jobb lesz, ha egyedül olvasod el, én már tudom, mi van benne. Tanulságos lesz, és mire a végére érsz én is itt leszek melletted.


(folyt. köv.) itt