Madarat tolláról, ismert terméket illatáról…

Azt hittem „besz@... behu...”, de úgy szó szerint! Azért ne gondold, hogy (mindig) ilyen közönséges vagyok, csak haladjunk tovább… Az igaz, hogy tegnap is sikerült (egy kicsit) belelépni az emberi „kutyagumiba” de akkor sem ok nélkül, Most viszont, szinte szó szerint a témához érkeztünk!

Időnként megemlítem a koromat, de mindig büszkeséggel (legalábbis egyelőre.) De azt azért gyakran hozzáteszem, hogy nekem már nem tudnak (sok) újat mutatni. Viszont ma megint egy nagy dobás az, ami átírta a gondolatvilágomat. Régebben is foglalkoztam időnként a kereskedelmi egységek furcsa termékeivel. Ha van kedved, nosztalgiázz velem egy kicsit a melltartó-tartó, az alternatív karácsonyfa, a pisztoly a szeretet jegyében, vagy az ehető papír-euro világában!

wcpapir.jpg

Most pedig jöjjön egy másfajta, kissé lazább felsorolás a „standard” környezetből. Milyen termékek illatvilága jut erről eszedbe? Kamilla, barack, aloe vera. (Várj, még ne mond ki hangosan!) Illeszd be ebbe a sorba a következő „orrérzékenységi faktorokat". Vattacukor, csokoládé, sárgadinnye, mézes levendula. Elbizonytalanodtál? Jó-jó, tudom a kép sokat segített. Úgy van! Meg van tehát a nap felismerése! Erre volt szükséged, egy speciális illatú WC papírra, bármelyik is legyen a felsoroltak közül! Ráadásul olyannyira testközelből, hogy ezekkel az illatokkal átitatott tekercsdarabokkal kell megközelítened alfelednek azt a nyílását, amit legszívesebben messzire elkerülnél. (Én sem gondoltam, hogy a legelső válságtermék ily módon reinkarnálódik tér vissza hozzánk.) Most olvasd vissza a cikk elejét, és írd le kommentben, hogyan fogalmaztál volna másképp, ami persze sz@rosan szorosan kapcsolódik a témához! Ne légy maradi, fogadd el az új illatokat, hiszen már elérhetők, és előbb-utóbb hozzád is beköltöznek!

Tegyük félre az álszenteskedést! Igen, a gyártók (a kereskedelmi láncokon keresztül) olyan piaci rést találtak (szó szerint) amely eddig még nem kapta meg a jól megérdemelt törődést. Taps! Persze csak alapos kézmosás után! – azt most úgyis megtanultuk.

Kép: pixabay

üdv: Jumbóka a #Fejszelep, és a #BloggerKépző ajánlásával.

Címkék: közélet wc irónia