(H)ARC 2023 – velünk vagy ellenünk

Ha ősz, akkor ARC plakátkiállítás. Ne higgyétek, hogy a kissé melegebb szél nem varázsol pírt az orcákra. Már csak az a kérdés kiére?

Mire készülsz? – tette fel kérdést a „szerkesztőség”. Az ellenzék számára nem volt különösebben nehéz felvetés. Az ellenzőknek pedig még inkább könnyű dolguk volt: Fúúúúúúúúúúj!

Nem, nem fújta el a monszun, a tájfun, a tornádó, mint ahogy egyszer-egyszer már előfordult. Még a nap is mosolygott a fanyalgókra, akik már tavaly is a buborék kipukkanását remélték, hogy soha többé nem lesz. Arról nem is beszélve, hogy pont a legnagyobb ellenzők „példaképei” szolgáltatnak arra okot, hogy ismét legyen mit megmutatni.

Blogunk megint „talált” egy pályázati anyagot, mely végül nem futott be a kiállítás helyszínére. Kétségtelen, hogy egy kicsit már idejétmúlt. Ugye milyen gyorsan feledésbe merülnek olyan események, amelyek „csupán” néhány hónaposak? De, hát ez egy ilyen kávéház. Mindig van szebb, frissebb, „jobb”! Igen, Azt is tudjuk kinek jó. Csak azt nem, hogy miért hagyják azok is, akiknek nem igazán… Na, de lássuk mi az, ami elhomályosította az alkotó elméjét! Napfogyatkozás

napfogyatkozas_blog.jpg

„Nagyjaink” továbbra is játszanak a fejünk felett. „Cserélgetik” egymás között a cégeiket, mint mi egykoron az autós kártyát. Egy kamionos vállalat fényei is elhalványulnak egy „kisherceg” képében megjelenő, de lámpagyújtogatóra emlékeztető családtag kezében. Csak hát ezek a (fény)források is kialszanak egyszer. Legalábbis reméljük.

Erre a képre tehát sajnos nem lehet szavazni, legfeljebb a blog „hivatalos” közösségi oldalán egy mosoly-jelet lehet adni jutalomfalatként.

A 23. ARC plakátkiállítás idén egy hónapig látogatható ingyenesen a Bikás parkban. Használjátok ki a jó időt! Bár utóbbi végül is mindegy, mert az alkotásokat látva úgyis melegetek lesz. Vagy éppen kiráz benneteket a hideg.

Kép: Saját

üdv: Jumbóka a #Fejszelep, és a #BloggerKépző és az #Mbbkujratöltve ajánlásával