MOST! – 11. rész

Figyelem! A sorozat egyes epizódjai erotikus jeleneteket tartalmaznak, ezért megtekintésük csak felnőtt olvasóknak ajánlott!

-              Szia, nem felejtettelek el, most indulok, mondta Ádám határozottan.

-              Ott áll a taxi a ház előtt, azt mondta a sofőr, hogy már kétszer dudált, de nem került elő senki – jött a reakció.

-              Ne haragudj, nem vagyok otthon, megmondanád neki, hogy jöjjön át az egyetemi parkolóba?

-              Persze, de mit keresel ott?

-              Ez most hosszú lenne, de ha van elég söröd, akkor elmesélem.

-              Na, te sem vagy egyszerű ember úgy látom!

Ádám zsebre vágta a levelet, még szerencsésnek is érezte magát, hogy ő látta meg először. Petivel eddig nem találkoztak, de mégis ismerősként köszöntötték egymást.

-              Nem kell mondanod a címet, ez megrendelt célfuvar, sőt valami pakolásban is részt fogunk venni, ha jól sejtem.

-              Jaja, jó is, hogy lesz segítség, mert egy kicsit sikerült összetörnöm magam.

Petivel már úgy vonultak be Tamásékhoz, mintha száz éve ismernék egymást. Sose lehet tudni, mire jó egy ilyen utazószolgálat. Egyébként kiderült, tényleg jó srác. Főleg, amikor nem fáj a lába a pakoláskor.

-              Itt a söröd, mielőtt megszólalnál – nyomta Ádám kezébe köszönés helyett Tamás az üveget.

-              Pohár nincs? – jött a reakció.

-              Neked is szia!

-              Ajaj, mintha ezt már hallottam volna – de ezt inkább csak magában morogta Ádám, és közben Brigire gondolt. Ezt most kivételesen igyekezett elhessegetni, és érdeklődve nézett körül, hogy mit is kellene pakolni.

Tamás büszkén mutatta az új előszobabútort, ami már jórészt össze volt szerelve, és valóban csak annyi volt hátra, hogy a nehezebb darabokat egymásra kellett illeszteni. Némi piszkálódás után – amit Ádám sántasága váltott ki – valóban gyorsan végeztek. Néhány csavarkötés egy-két emelés, és még két elem cseréje. Ez utóbbin persze jót mosolyogtak, mert Timi addig-addig variáltatta velük a felső elemeket, amíg azokat a legelső verzió szerint sikerült rögzíteni.

-              Peti, neked még ki kellene jönni a garázsba, megnézni valamit az autónkon, Ádám te pedig hozd ki légy szíves a hálóból azt a nagy mintás műanyag zsákot, ott van az ágyon! – rendelkezett a házigazda, így mindenki elindult a dolgára.

Ádám ugyan nem egészen értette, hogy mi a fenét tárolnak a hálószobában, amit a garázsba kell vinni, de mivel mindenki szétszéledt, nem volt értelme különösebben kérdezősködni. A beszűrődő fényben tényleg volt az ágyon valami mintás cucc, de amikor Ádám felkapcsolta villanyt, a szája is tátva maradt a csodálkozástól.

(folyt. köv.) itt