Könyv: SzeretŐ szívek

– (és) pályázati összefoglaló

Első-borító.jpgAz itt megjelenő írásokat gyakran toldom meg – szóban – azzal, hogy ez csak egyfajta agymosás a zűrös hétköznapokban. A cél is elsősorban az, hogy az enyémet tisztítsam meg. Na de nem tenném közzé, ha nem tudnám, hogy másokat is érdekel(het), még ha nem is merik bevallani.

Lassan közeleg az év vége, és ilyenkor az a „trendi” hogy összefoglalókat írjon az EMBER. Na, azért tőlem távol álljanak az ilyen dolgok, ezt a kiváltságot meghagyom a politikusoknak. Mert, ahogy a klasszikus Parabola című műsor egyik rovata is ezt tükrözte: „a politikus is volt ember”!

Ezen összefoglaló célja inkább az, hogy végre egy újabb sikeres pályázatomra hívjam fel a figyelmet. Sőt, hagy toldjam meg azzal, ami valóban feldobott. Kilépve a blogolás szokásaiból adódó ismeretlenségi homályból, ezúttal sikerült valami kézzel foghatót alkotni! Megjelent egy igazi – papír alapú – antológia! A témája hétköznapi, mégis különleges. Ízelítőül álljon itt a könyv bevezetője, ami – talán mondanom sem kell, de – a nevemhez fűződik!

"Mai felgyorsult életritmusunk mellett létezik még olyan dolog, ami miatt érdemes egy „kicsit” megállni. Sőt leülni, vagy akár le is feküdni. De nem mindegy, hogy kivel! Meg tudjuk-e találni együtt az örömöt, és tudjuk-e élvezni ennek minden pillanatát?

Könyvünkkel szeretnénk bizonyítani, hogy az irodalomban is meg van az a lehetőség, hogy hassunk az erogén zónákra. Az intim pillanatok ilyen formában való megjelenítése lehet az, ami távolságot tart a pornó erőszakosságától és kiszolgáltatottságától. Hiszen az erotika a szex lírai formája.

Olvassák ezeket a történeteket olyan érzékiséggel, amilyennel átélték főhőseink! Győzzék meg az intim világtól eltávolodott barátaikat, ismerőseiket az érzelmek hiteles átadásának fontosságáról! Nekik (is) készült ez a könyv, melynek egyes történeteiről – reméljük – egyre több ember hiszi azt, hogy róla szól. Talán nem is alaptalanul…"

A könyv megvásárolható az e-book kiadónál! http://e-konyvbolt.eu/

Mint ahogy láttátok, korábban arról is beszámoltam, amikor nem jutottam (jutottunk) be a döntőbe. De a különleges édesanyákra akkor is sikerült felhívni a figyelmet. Ilyenkor jól esik visszagondolni korábbi pályázati írásokra, melyben egy Forddal utaztunk a francia rivierán, és hogy a nemzetközi helyzet fokozódásától ne szakadjunk el, együtt ettünk a kínaiakkal a Vörös téren. Sőt, arra is rámutattam, ha egy magamfajta amatőr blogger szemét ki akarták szúrni valami gagyi nyereménnyel. Dicséretükre legyen mondva, ennek hatása is volt! Ne hagyjuk figyelmen kívül azt sem, hogy pálinkát ihattunk a Budai Várban.

Aki (nagyon) nem részegült még meg az olvasástól vagy akár a pálinkától, annak jöjjön egy kis „jutalomfalat” az erotika világából:

"most annyira jól esett neki, hogy a kelleténél egy kicsit nagyobb lendülettel döntötte a kanapé háttámlájához partnerét. A látszólagos vadságnak rögtön meg is lett az eredménye, hiszen egy plüssmaci hullott közéjük a fekvőhely párkányáról, mintegy édes hármassá bővítve az eddigi meghitt társaságot. A kis figura egyik mellső végtagját a szája elé tartotta, ezzel is jelezve talán, hogy leplezni akarja huncut mosolyát. De a pár nem tudta leplezni, illetve nem is akarta. Ennél az érzésnél csak azt találták még jobbnak, ha újra egymáshoz forrasztják ajkaikat, közben egyszerre simították meg a maci hátát. Persze ez a felület jóval kisebb volt, mint a kettőjük tenyere együtt, ennek csak örülhettek, hogy egymásból mégis több jutott nekik, mint a szőrmóknak.

A közjáték végén egy kis hiba csúszott a számításba, hiszen a következő mozdulatsor végén a fiú kezébe ugyanaz a mell került, mint az előbb, így szájával is kénytelen volt a már ismert domborulattal játszani. De mivel határozott cél volt a másik testrész kiegyenlített ingerlése is, most nem adott időt az újabb tévedésre. Egy súlypontáthelyezés után a lány másik oldalára került, és így nyelvével megérezhette a másik bimbó ízét is. Sok különbséget ugyan nem tapasztalt, de mégis jól esett neki a tudat, hogy egy újabb – eddig ismeretlen – területet sikerült ily módon is felfedezni. A lány sem tétlenkedett, hiszen szabadon lévő kezeivel folyamatosan simogatta a fiú arcát."